MCU INAEM
Vista normal Vista MARC Vista ISBD

El lloc del teatre : ciutat, arquitectura i espai escènic Antoni Ramon Graells, ed.

Colaborador(es): Ramon Graells, Antoni.
Tipo de material: materialTypeLabelLibroSeries Aula d'arquitectura 13. Editor: Barcelona UPC 1997Edición: 1ª ed.Descripción: 156 p. il. 26 cm.ISBN: 84-8301-180-8.Tema(s): Teatros -- Historia | Arquitectura teatralRecursos en línea: Libro a texto completo (pdf) Premios: Obra galardonada en el cuarto concurso "Ajut a l'elaboració de material docent", convocado por la UPCAlcance y contenido: Situar el lloc del teatre no és pas fàcil. No es troba solament en les escenes ni en els edificis teatrals, sinó també en arquitectures no pensades originàriament per representar obres dramàtiques, o a la ciutat sencera. El text recorre aquests tres àmbits per mitjà de la descripció d'una història de l'arquitectura teatral que tracta, justament, dels nexes del teatre amb la ciutat, de l'edifici i de l'espai escènic, sobretot en la seva relació amb els espectadors. Els apunts, més sumaris quan tracten dels períodes més allunyats en el temps, es van ampliant a mesura que tracten de fenòmens més propers a la situació contemporània. (Fuente: Universitat Politécnica de Catalunya).
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Ubicación actual Signatura Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Fondo moderno Fondo moderno Centro de Documentación Teatral
3702 Disponible 0025353120946

Participan: Antoni Ramon, Isabel Feliu, Marta Llorente, Iago Pericot, Carmen Rodríguez Pedret y José Sanchis Sinistierra

Situar el lloc del teatre no és pas fàcil. No es troba solament en les escenes ni en els edificis teatrals, sinó també en arquitectures no pensades originàriament per representar obres dramàtiques, o a la ciutat sencera. El text recorre aquests tres àmbits per mitjà de la descripció d'una història de l'arquitectura teatral que tracta, justament, dels nexes del teatre amb la ciutat, de l'edifici i de l'espai escènic, sobretot en la seva relació amb els espectadors. Els apunts, més sumaris quan tracten dels períodes més allunyats en el temps, es van ampliant a mesura que tracten de fenòmens més propers a la situació contemporània. (Fuente: Universitat Politécnica de Catalunya).

Obra galardonada en el cuarto concurso "Ajut a l'elaboració de material docent", convocado por la UPC

No hay comentarios para este ejemplar.

Iniciar sesión para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Con tecnología Koha