El lloc del teatre : ciutat, arquitectura i espai escènic Antoni Ramon Graells, ed.

Colaborador(es): Ramon Graells, AntoniTipo de material: TextoTextoSeries Aula d'arquitectura ; 13Detalles de publicación: Barcelona: UPC, 1997Edición: 1ª edDescripción: 156 p. il. 26 cmISBN: 84-8301-180-8Tema(s): Teatros -- Historia | Arquitectura teatral | Espacio escénicoRecursos en línea: Libro a texto completo (pdf) Premios: Obra galardonada en el cuarto concurso "Ajut a l'elaboració de material docent", convocado por la UPCAlcance y contenido: Situar el lloc del teatre no és pas fàcil. No es troba solament en les escenes ni en els edificis teatrals, sinó també en arquitectures no pensades originàriament per representar obres dramàtiques, o a la ciutat sencera. El text recorre aquests tres àmbits per mitjà de la descripció d'una història de l'arquitectura teatral que tracta, justament, dels nexes del teatre amb la ciutat, de l'edifici i de l'espai escènic, sobretot en la seva relació amb els espectadors. Els apunts, més sumaris quan tracten dels períodes més allunyats en el temps, es van ampliant a mesura que tracten de fenòmens més propers a la situació contemporània. (Fuente: Universitat Politécnica de Catalunya).
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Ubicación en estantería Signatura Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Fondo moderno Fondo moderno
Sede de Argumosa 14163 Disponible 0025353120946

Participan: Antoni Ramon, Isabel Feliu, Marta Llorente, Iago Pericot, Carmen Rodríguez Pedret y José Sanchis Sinistierra

Situar el lloc del teatre no és pas fàcil. No es troba solament en les escenes ni en els edificis teatrals, sinó també en arquitectures no pensades originàriament per representar obres dramàtiques, o a la ciutat sencera. El text recorre aquests tres àmbits per mitjà de la descripció d'una història de l'arquitectura teatral que tracta, justament, dels nexes del teatre amb la ciutat, de l'edifici i de l'espai escènic, sobretot en la seva relació amb els espectadors. Els apunts, més sumaris quan tracten dels períodes més allunyats en el temps, es van ampliant a mesura que tracten de fenòmens més propers a la situació contemporània. (Fuente: Universitat Politécnica de Catalunya).

Obra galardonada en el cuarto concurso "Ajut a l'elaboració de material docent", convocado por la UPC

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Con tecnología Koha