Antiòpera de les oblidades de Marc Chornet

Por: Chornet, MarcColaborador(es): Chornet, Marc [Dirección escénica, Dramaturgia] | Pàmies, Neus [Letra, Composición musical, Dirección musical] | Marsal, Gerard [Composición musical, Dirección musical] | Reyes, Óscar [Movimiento escénico] | Cervelló, Àngels [Intérprete] | Enfedaque, Ferrán [Intérprete] | Font, Laura [Intérprete] | Giralt, Clara [Intérprete] | Leal, Laia [Intérprete] | Puertas, Silvia [Intérprete] | Vélez, Javi [Intérprete] | Aules. Arts Escèniques [Producción]Tipo de material: PelículaPelículaIdioma: Catalán Detalles de publicación: 2021Descripción: 55 seg. son., colTema(s): Teatro español | Teatro experimentalCréditos de producción: Direccion de escena: Marc ChornetIResumen: Al centre de la vella Barcelona, als peus i voltants del Liceu, des del Barri Xino a la Ribera, se sent un cant que va de veu en veu, és el cant de les oblidades, éssers invisibles a ulls dels turistes, éssers menyspreats a ulls dels burgesets. Només apareixen a demanda del consumidor: una cervesabeer, unes bambes d’imitació, tres grams de coca, 20 minuts de sexe a demanda, la porta d’un after… El cant de les oblidades és aquell cant de les consumides, de les explotades, de les que oblidem diàriament després d’usar-les. El seu cant, no sona a Puccini ni a Bellini, sona a Trap, a Rosalia, a Billie Eilish… I el seu cant parla de la supervivència, de com viure en el seu submón, de com ser humans en aquests baixos fons tan propers a les nostres cases… El seu cant és un cant necessari. Aquesta és la seva antiòpera. La que ens recorda que potser són elles les que viuen en el món real, i nosaltres en una bombolla.
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Ubicación en estantería Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Videograbación MP4 Videograbación MP4 CDAEM
Videograbaciones Teatro Sede de Argumosa 11003 5 Consulta en sala vid110030005

Tipo de procedencia: Donaciones 2021

Calidad del sonido: Alta

Calidad de la imagen: Alta

Tipología de contenido: Promocional

Direccion de escena: Marc Chornet

I

Al centre de la vella Barcelona, als peus i voltants del Liceu, des del Barri Xino a la Ribera, se sent un cant que va de veu en veu, és el cant de les oblidades, éssers invisibles a ulls dels turistes, éssers menyspreats a ulls dels burgesets. Només apareixen a demanda del consumidor: una cervesabeer, unes bambes d’imitació, tres grams de coca, 20 minuts de sexe a demanda, la porta d’un after… El cant de les oblidades és aquell cant de les consumides, de les explotades, de les que oblidem diàriament després d’usar-les.

El seu cant, no sona a Puccini ni a Bellini, sona a Trap, a Rosalia, a Billie Eilish… I el seu cant parla de la supervivència, de com viure en el seu submón, de com ser humans en aquests baixos fons tan propers a les nostres cases… El seu cant és un cant necessari. Aquesta és la seva antiòpera. La que ens recorda que potser són elles les que viuen en el món real, i nosaltres en una bombolla.

Estreno: 3 de abril de 2021 en la sala Joan Brossa del Escenari Joan Brossa, Barcelona

Catalán

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha