La segona Eva de Marta Arán

Por: Arán, MartaColaborador(es): Arán, Marta [Dirección de escena] | Bonvehí Rosich, Ramón [Ayudante de dirección] | Espinosa, Sara [Vestuario, Escenografía] | Ventura, Albert [Escenografía, Iluminación] | Intente, Òscar [Intérprete] | Hernández Giralt, María [Intérprete] | Pawlowsky, Mar [Intérprete] | Balbàs, Eric [Intérprete] | Companya El Eje [Producción] | Tantarantana TeatreTipo de material: PelículaPelículaIdioma: Catalán Detalles de publicación: Madrid, 2020Descripción: 45 s. son., colTema(s): Teatro español | Teatro experimentalRecursos en línea: Ficha y Recursos Teatre Tantarantana Créditos de producción: Producción de: Companya El Eje y Teatre Tantarantana | Direccion de escena: Marta AránIResumen: L'Eva, després de fer un retir espiritual en un monestir, denuncia a les xarxes socials uns fets que van succeir per part d'un dels frares. A partir d'aquí, les estructures de poder que l'oprimeixen es faran més patents que mai: El seu relat serà contínuament posat en dubte, jutjat i ridiculitzat. LA SEGONA EVA parla de les dones de fusta, de totes les dones silenciades. Parla de les violències que no són físiques i que són per això més invisibilitzades encara, per la dificultat de denunciar-les. Fent un símil i un joc de miralls amb la verge Maria, amb Eva i amb les figures femenines del catolicisme, l'obra es pregunta com confiar en una mateixa quan tothom posa en dubte la teva veritat, quan tothom vol parlar per tu i per tant, et condemna al silenci.
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Ubicación en estantería Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Videograbación MP4 Videograbación MP4 CDAEM
Sede de Argumosa 11089 5 Disponible 0032524828389

Tipo de procedencia: Donaciones 2020

Calidad del sonido: Alta

Calidad de la imagen: Alta

Tipología de contenido: Promocional

Producción de: Companya El Eje y Teatre Tantarantana

Direccion de escena: Marta Arán

I

L'Eva, després de fer un retir espiritual en un monestir, denuncia a les xarxes socials uns fets que van succeir per part d'un dels frares. A partir d'aquí, les estructures de poder que l'oprimeixen es faran més patents que mai: El seu relat serà contínuament posat en dubte, jutjat i ridiculitzat. LA SEGONA EVA parla de les dones de fusta, de totes les dones silenciades. Parla de les violències que no són físiques i que són per això més invisibilitzades encara, per la dificultat de denunciar-les. Fent un símil i un joc de miralls amb la verge Maria, amb Eva i amb les figures femenines del catolicisme, l'obra es pregunta com confiar en una mateixa quan tothom posa en dubte la teva veritat, quan tothom vol parlar per tu i per tant, et condemna al silenci.

Estreno: 1 de diciembre de 2020 en el Teatre Tantarantana, en Barcelona

Catalán

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Con tecnología Koha