Disset anys de Bruna Artigal, Èric Pons y Adrià Andreu

Por: Artigal, BrunaColaborador(es): Artigal, Bruna [Dramaturgia, Dirección de coreografía] | Pons, Èric [Dramaturgia, Dirección de escena] | Andreu, Adrià [Dramaturgia, Dirección de música, Adaptación de canciones, Intérprete] | Lluch, Aína [Adaptación de canciones] | Durán, Ivet [Escenografía, Iluminación] | Paituví, Alba [Escenografía, Iluminación] | Urrutia, Marc [Sonido] | Moseguí, Anna [Intérprete] | Artigas, Albert [Intérprete] | La Beatriz [Producción]Tipo de material: PelículaPelículaIdioma: Catalán Detalles de publicación: Barcelona, 2022Descripción: 1 min. son., colRecursos en línea: Recursos y Ficha de La Beatriz Créditos de producción: Producción de: La Beatriz | Dirección de escena: Èric PonsIResumen: Què passa quan després de cinc anys, tornes a veure les cares d'aquells qui et coneixien de l'institut? Tots han canviat, però tu has canviat? La vida que us imaginàveu d’adolescents és una realitat? Quan acabes els estudis i t'enfrontes al món professional et trobes amb la incertesa, l'ansietat, la nostàlgia i el sentiment de confusió constant. Aquestes emocions ens guiaran a través d'aquest concert teatralitzat, on els duets de musicals surten del seu context i il·lustren el moment present: l'entrada a la vida adulta. En la qual tot el que ens havien venut no és veritat, on resulta que la precarietat laboral deixa de ser un tema de ciències socials, i on nosaltres mateixes ens ajudem les unes a les altres a escapar-nos del pou depressiu on ens trobem. La lluita constant entre escollir un camí de supervivència o un camí de felicitat està a l’ordre del dia. Com a bons joves que fa dos dies que han abandonat la seva etapa adolescent, l'amor i les hormones no poden faltar. A vegades sembla que sigui el nostre principal refugi, llàstima que només ens han ensenyat a construir relacions tòxiques i altre cop tornem a caure el pou.
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Ubicación en estantería Signatura Copia número Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
Videograbación MP4 Videograbación MP4 CDAEM
Videograbaciones Teatro Sede de Argumosa 11192 5 Consulta en sala Sin logo. Copia en formato: mp4. Solo consulta 0032524826262

Forma de Ingreso: Donación 2022

Tipología de contenido: Promocional

Calidad de la imagen: Alta

Calidad del sonido: Alta

Producción de: La Beatriz

Dirección de escena: Èric Pons

I

Què passa quan després de cinc anys, tornes a veure les cares d'aquells qui et coneixien de l'institut? Tots han canviat, però tu has canviat? La vida que us imaginàveu d’adolescents és una realitat? Quan acabes els estudis i t'enfrontes al món professional et trobes amb la incertesa, l'ansietat, la nostàlgia i el sentiment de confusió constant.

Aquestes emocions ens guiaran a través d'aquest concert teatralitzat, on els duets de musicals surten del seu context i il·lustren el moment present: l'entrada a la vida adulta. En la qual tot el que ens havien venut no és veritat, on resulta que la precarietat laboral deixa de ser un tema de ciències socials, i on nosaltres mateixes ens ajudem les unes a les altres a escapar-nos del pou depressiu on ens trobem. La lluita constant entre escollir un camí de supervivència o un camí de felicitat està a l’ordre del dia.

Com a bons joves que fa dos dies que han abandonat la seva etapa adolescent, l'amor i les hormones no poden faltar. A vegades sembla que sigui el nostre principal refugi, llàstima que només ens han ensenyat a construir relacions tòxiques i altre cop tornem a caure el pou.

Donación

Estreno: 2 de marzo de 2021 en el Barts Club de Barcelona

Catalán

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha