La segona millor - Promo de Berta Giraut y Ester Villamor

Por: Colaborador(es): Tipo de material: PelículaPelículaIdioma: Catalán Idioma: Español Detalles de publicación: Barcelona, 2022Descripción: 1 min. son., colRecursos en línea: Créditos de producción:
  • Producción de: Eòlia
  • Dirección de escena: Ester Villamor
IResumen: Ens ha vingut de gust fer un Homenatge a les Segones, mostrant la poètica de viure en el segon esglaó. On la discreció pot convertir el que és ordinari en quelcom màgic i sobrenatural. Un projecte artístic teatral íntim generat a través d’entrevistes entre una directora i una actriu, endinsant-nos en les figures dels éssers que mai arriben a estar en primer pla. Com viure sent la Segona Millor? Contribuint de manera invisible a què la roda de la vida continuï funcionant. Pel camí se’ns ha aparegut un subterrani on trobem un ésser, una dona arxivada plena de potencial i que ningú no veu. En aquest segon esglaó de la vida, sembla que assagi un paper. Una munió de veus parlen a través d’ella: les segones millors. En aquest limbe, sense saber-ho, ella sustenta el Món. Un espectacle on la investigació creativa explora la IDEA de LA SEGONA de forma multidisciplinària, introduint-nos completament en un Món de Segona. És possible ser felices des del Segon Esglaó? O només l’obscuritat hi té cabuda?
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Ubicación en estantería Signatura topográfica Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
Videograbación MP4 Videograbación MP4 Biblioteca teatro y circo Videograbaciones Teatro Argumosa 11265 Consulta en sala Copia en formato mp4 0032524832102

Tipo de procedencia: Donaciones 2022

Calidad del sonido: Alta

Calidad de la imagen: Alta

Tipología de contenido: Promocional

Producción de: Eòlia

Dirección de escena: Ester Villamor

I

Ens ha vingut de gust fer un Homenatge a les Segones, mostrant la poètica de viure en el segon esglaó. On la discreció pot convertir el que és ordinari en quelcom màgic i sobrenatural. Un projecte artístic teatral íntim generat a través d’entrevistes entre una directora i una actriu, endinsant-nos en les figures dels éssers que mai arriben a estar en primer pla.

Com viure sent la Segona Millor? Contribuint de manera invisible a què la roda de la vida continuï funcionant. Pel camí se’ns ha aparegut un subterrani on trobem un ésser, una dona arxivada plena de potencial i que ningú no veu. En aquest segon esglaó de la vida, sembla que assagi un paper. Una munió de veus parlen a través d’ella: les segones millors. En aquest limbe, sense saber-ho, ella sustenta el Món.

Un espectacle on la investigació creativa explora la IDEA de LA SEGONA de forma multidisciplinària, introduint-nos completament en un Món de Segona. És possible ser felices des del Segon Esglaó? O només l’obscuritat hi té cabuda?

Estreno: 14 de abril de 2022 en el Teatro Eòlia de Barcelona

Catalán

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha