Els secundaris - Fragmento 5 de Bernat Cot y Laura Aubert

Por: Cot, BernatColaborador(es): Cot, Bernat [Dramaturgia, Intérprete] | Aubert, Laura [Dramaturgia, Intérprete] | Aubert, Adrià [Dirección de escena] | Roca, Elna [Ayudante de dirección] | Romaní, Enric [Escenografía] | Albaladejo, María [Vestuario] | Romaní, Anna [Movimiento] | Durán, Damià [Sonido] | Cot, Bernat [Intérprete] | Aubert, Laura [Intérprete] | Els Pirates Teatre [Producción]Tipo de material: PelículaPelículaIdioma: Catalán Detalles de publicación: Barcelona, 2022Descripción: 3 min. son., colRecursos en línea: Ficha y Recursos Teatre El Maldà Créditos de producción: Producción de: Els Pirates Teatre | Dirección de escena: Adrià AubertIResumen: Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així. Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Ubicación en estantería Signatura Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
Videograbación MP4 Videograbación MP4 CDAEM
Videograbaciones Teatro Sede de Argumosa 11293 Consulta en sala Copia en formato mp4 0032524833895

Tipo de procedencia: Donaciones 2022

Calidad del sonido: Alta

Calidad de la imagen: Alta

Tipología de contenido: Fragmento, Promocional

Producción de: Els Pirates Teatre

Dirección de escena: Adrià Aubert

I

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?

Estreno: 31 de mayo de 2022 en el el Teatro El Maldà de Barcelona

Catalán

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha